Wat zeggen bruidsparen?

Ik hecht waarde aan hoe mijn passagiers de bruidspaar hun dag hebben ervaren.

Lees hieronder enkele berichten van mijn eerder vervoerde bruidsparen. Hierbij maak ik de kanttekening dat dit voornamelijk over mijn oldtimer Mustang. Deze heb ingeruild voor een nieuw blauw model.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Carlo & Muriël Bongers Carlo & Muriël Bongers uit Nijmegen schreef op 13 december 2022 om 20:07
10 December 2022 zijn wij getrouwd en mochten in deze prachtige auto plaats nemen. Ik had de Mustang als verrassing voor mijn "aanstaande" man geregeld. Een Mustang uit de 60's is nl zijn droomauto. Hij was bijzonder verrast en vond het helemaal geweldig. De Mustang ziet er echt prachtig uit, ontzettend mooi onderhouden. Georges was ook helemaal in stijl gekleed wat het toch ook helemaal afmaakt. Georges was ontzettend vriendelijk, gezellig, geduldig en zeer galant, een beter chauffeur hadden wij ons niet kunnen wensen. Prachtige foto's met de auto gemaakt onder de brug "oversteek" in Nijmegen Het was echt de kers op taart voor onze bruiloft! Dank je wel Georges
Familie Volman Familie Volman uit Afferden schreef op 4 juni 2022 om 07:32
Geen bruidspaar, maar een paar lieve eindexamen kandidaten die mede door Georges in zijn prachtige auto een onvergetelijke galatocht hebben gehad. Mooie auto, vriendelijke en in stijl geklede chauffeur. Een echte aanrader wat ons betreft!
Gerko en Annelie Gerko en Annelie uit Veenendaal schreef op 5 september 2021 om 11:08
Op onze 2e bruiloft wouden wij echt uitpakken omdat de 1e in corona tijd gehouden werd. En hier heeft deze prachtige wagen en Georges zeker voor gezorgd. Alles kon geregeld worden, het was gezellig in de auto, heb je een leuk liedje dan wordt deze afgespeeld, alles echt top geregeld. Zeker een aanrader voor iedereen die een beetje wil opvallen op een mooie dag. (Zelfs oma mocht een stukje mee rijden, dus die heeft ook een top dag gehad)
Thamar & Joëlle Thamar & Joëlle uit Veenendaal schreef op 25 juni 2021 om 10:01
Georges en zijn prachtige Mustang waren een prachtige toevoeging op ons huwelijk! Iedereen was erg te spreken over de mooie looks, van zowel de chauffeur (c.q. Georges) als de auto. Alles liep vlekkeloos en was volledig naar verwachting. Daarnaast konden wij het enorm waarderen dat Georges in alles zeer punctueel was. Ik zou willen zeggen, voor herhaling vatbaar, maar aangezien dat er niet inzit, kan ik Georges van harte aanbevelen als u een prachtige auto wilt waar alles op en aan zit.
Omer Omer uit Leiden schreef op 2 oktober 2020 om 16:12
We hebben een Mustang gehuurd bij Georges. Zoals eerdere reviews het aangeven is Georges echt een fantastische man. De bolide was boven verwachting mooi. We hadden op onze mooie dag regen en zonneschijn, maar dat was voor Ford geen enkel probleem. Het dak ging er elektrisch snel op en weer af. Georges, dank voor jouw bijdrage aan deze mooie dag.
Op 19 augustus 2016 zijn wij getrouwd waarbij Georges met zijn mustang een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige dag. In april 2016 hebben we voor het eerst contact gehad met Georges om wat informatie in te winnen. Het was geen enkel probleem om, indien gewenst, de auto te komen bekijken. “De koffie staat klaar!”. Wij hebben dus ook, eind april, een bezoek gebracht aan Georges en Ellen om kennis te maken en om natuurlijk de Mustang te bekijken. De auto is een plaatje, zowel het exterieur alsook het interieur. En zeker niet onbelangrijk; Georges en Ellen zijn ook echt super leuke mensen! We hebben gezellig gekletst en nog wat tips & trucs gekregen. Wij zijn bijvoorbeeld het eerste stel binnen onze vriendengroep wat is getrouwd, dus dan heb je geen referenties. Een zeer belangrijke tip van Georges was: “Maak geen gedetailleerde tijdsplanning”. Aangezien ik, de bruidegom, nogal een control freak kan zijn had ik dus het liefst een gedetailleerde tijdsplanning gemaakt. Maar Georges zei “Een ding staat vast en dat is dat jullie om 16.00 uur in het Raadhuis moeten zijn. Jullie weten waar de foto’s gemaakt worden en we zien wel hoe het daar loopt.” Nogmaals bedankt voor de tip Georges! Vrijdag 19 augustus jl. zijn wij dus getrouwd. Georges was ruim op tijd aanwezig en zag er keurig verzorgd uit. Leuke schoenen trouwens! 😉 We hebben een zeer relaxte fotoreportage gehad waar Georges een belangrijk onderdeel van uit heeft gemaakt. Georges heeft een goed gevoel voor humor, wat ook heeft geresulteerd in leuke spontane foto’s. Georges, nogmaals super bedankt voor jouw bijdrage aan onze prachtige dag!
Martijn & Melanie
huwelijk 19 augustus 2016
Wij zijn afgelopen vrijdag getrouwd (10-06-2016), en werden vervoert in de geweldige mustang!! Het was geweldig niet alleen de auto maar ook de aardige Georges. (Sjors) Wat wij zo mooi vonden is dat hij zo meegaand was en alles kon en mocht. Onderweg nog even het dak dicht doen i.v.m mijn trouwkapsel. De auto was keurig gepoetst en van binnen mooi schoon, wat ik zo mooi vond is dat Georges mee dacht met alles! En heel behulpzaam was met de foto's maken en het in en uitstappen. Het is zeker een aanrader niet alleen de auto maar ook de chauffeur!! bedankt voor alles!
Dennis & Marjolein Gerrits
huwelijk 10 juni 2016
Als verrassing had ik geregeld dat Georges mijn lief kwam ophalen. Het was een last minute idee. Gelukkig was de datum nog vrij, ik had enkel kort telefonisch en mail contact: Georges je bent een man van je woord! De mustang is een droom auto voor Coen. De warmte, passie en het enthousiasme wat Georges, naast zijn prachtige oldtimer, meebracht op onze dag maakte de perfecte start! Het was heerlijk cruisen voor Coen naar onze trouwlocatie. Hij had zich geen relaxtere start kunnen indenken. Gelukkig was het ook prachtig weer, dus met open dak gereden! Op de locatie hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Daarna konden we ook met elkaar nog een stukje cruisen voordat de ceremonie echt begon. Hoe ontspannen is dat :). George: onwijs bedankt voor de onvergetelijke bijdrage die je hebt geleverd, je bent een prachtig mens. We hopen dat je nog vele anderen op eenzelfde wijze nog gelukkige kunt maken.
Coen en Natasja
huwelijk 27 juni 2015
In maart zijn wij vol verwachting naar Eck en Wiel gereden om naar de mooie Mustang van Georges te kijken. We waren aangenaam verrast dat Georges net zo leuk is en net zo'n mooi mens is als zijn auto. We hebben even naar de Mustang gekeken en twee en een half uur zitten kletsen. Dit werd DE auto en onze extra gast op de bruiloft! De auto is natuurlijk helemaal geweldig en omdat onze trouwdag een mooie zomerdag bleek te zijn (7 augustus 2015) hebben we heerlijk heel de dag cabrio kunnen rijden! Georges is een echte gentleman, een hele gezellige man, je prop die je tijdens de fotoshoot probeert spontaan te laten lachen, een flinke hulp voor de fotograaf en hij waakt er ook nog eens voor dat je alles relaxed doet. Geen stress, geen broodje snel eten in de auto. Relax! Niet alleen maar een chauffeur dus.. Je krijgt het hele pakket Georges! Hij heeft zeker een leuke en positieve bijdrage geleverd aan onze mooiste dag in ons leven. Georges, je bent echt een topper. Super bedankt!! Zodra we de foto's hebben sturen we er een paar jouw kant op.
Kirsten en Bianca
huwelijk 24 augustus 2015
George en zijn auto stelen de show op de weg!! Wat een fantastische ochtend hebben we gehad met deze Mustang op onze trouwdag. Hij was mooier dan we hadden verwacht, en met George geheel in stijl gekleed maakte dit onze Vintage wedding helemaal af. Het was niet alleen maar onze ‘ride’, maar ook een bijzondere ervaring met een gepassioneerd chauffeur die veel plezier heeft in wat hij doet. George bedankt!
Anoniem
huwelijk 26 augustus 2019
De wens van onze zoon was trouwen in een witte ford mustang cabrio Tja dan wordt het zoeken en kwamen bij George terecht , nadat wij de reviews hadden gelezen hebben we deze besteld. 12-7-2019 was de heugelijke dag Het is een plaatje en een pracht van een auto super schoon en mooi gepoest wij kunnen ook iedereen deze auto met chauffeur aanraden Er was veel regen voorspeld ,maar ze hebben toch nog even met de kap open kunnen rijden Tja en dan George George is een hele leuke, lieve en vooral een charmante chauffeur helemaal in stijl gekleed. Hij hielp het bruidspaar in en uit de auto niets was voor hem teveel Wij willen hem ook heel erg bedanken dat hij met zijn mooie auto de dag van onze zoon en schoondochter onvergetelijk heeft gemaakt Dus bij deze George heel hartelijk bedankt !!! wij wensen u nog heel veel rij plezier en dat u nog vele bruidsparen een onvergetelijke dag mag bezorgen
Reiny en Lidy
huwelijk 12 juli 2019
George is een hele fijne man om als trouwchauffeur te hebben. We mochten van tevoren langskomen om de auto te bekijken, kennis te maken en vragen te stellen. Uiteindelijk een uur blijven hangen en het gezellig over Australië gehad. De auto stond keurig gepoetst klaar en George had kennis van elk onderdeel, wanneer hij deze voor het laatst had onderhouden en wanneer het nodig was dit weer te doen. Op de dag zelf was het ontzettend fijn om rond te worden gereden. We waren in eerste instantie op zoek naar een auto om zelf in te rijden, maar zijn heel blij dat we voor een trouwchauffeur hebben gekozen. Je voelt zelf geen druk om ergens op tijd te zijn en kan deze momenten echt gebruiken om je bewust te zijn dat het jullie trouwdag is. Zoals hiervoor ook al genoemd is het geen probleem wanneer je de kap open of dicht wilt (bij ons i.v.m. mijn bruidskapsel) en mochten wij zelf muziek op een usb-stick meenemen, zodat we in de sfeer bleven. George is ook heel zorgzaam voor je kleding bij het in-en uitstappen, wat ook een fijne bijkomstigheid was met mijn prinsessenjurk!
Jacco en Stephanie
huwelijk 24 november 2018
Ik moest veel regelen en coördineren voor een afscheid van een collega/vriend van me en hem een onvergetelijke dag proberen te bezorgen. Nou wist ik dat hij altijd helemaal gek is geweest van een Ford Mustang, maar het bleek nogal prijzig te zijn om zo'n auto te regelen voor een paar uur. Het afscheid zou namelijk een hele dag moeten duren en daarbij zaten verschillende hoogtepunten. Toen kwam ik via via er achter dat er in Eck en Wiel een mooie mustang stond, waarbij de prijs voor 4 uur huur zéér billijk was. Contact opgenomen met Georges, de eigenaar van de Mustang, en na een uitermate fijn gesprek e.e.a. in gang gezet. Vanuit Delft moest ik naar Eck en Wiel rijden en van daaruit zou ik samen met Georges naar Dinxperlo rijden om mijn collega op te halen. Vanuit Dinxperlo zouden we dan via een zgn 'Hollandse Route 66' route naar Driebergen rijden. Dit geschiedde ook. En alles klopte die dag...het was in één woord FANTASTISCH. Georges is een superkerel, heerlijke causeur, waanzinnige liefhebber van zijn Mustang uiteraard en die dag, woensdag 14 november, bleek ook een prachtige zonnige dag te zijn. Het dak van de Mustang ging er dus af en Georges kon samen met mijn collega in een heerlijk zonnetje rijden vanuit Dinxperlo via Renkum / Oosterbeek / Rhenen / Amerongen en Doorn naar Driebergen rijden...met open dak dus. Het was echt 'Una Giornata Particulare', een zeer bijzondere dag, niet in het minst door Georges zelf. Nadat we mijn collega hadden afgezet ben ik nog met Georges en zijn Mustang via het pontje van Amerongen over de Lek terug naar Eck en Wiel gegaan. Allerbelangrijkste was dat mijn collega een waarlijk onvergetelijke dag heeft gehad en zijn emoties amper de baas kon. Georges, ongelooflijk bedankt voor deze mooie dag. Je bent een kanjer en je Ford Mustang is waanzinnig.
Annoniem
20 november 2018
Wij zijn 18 sept 2017 getrouwd Wat een gewelig man zo gelachen hij was zo spraakzaam en behulpzaam dat mijn jurk er goed bleef zien Geen moeite voor de kap open en dicht te doen Deze man is echt een aanrader voor iedereen hij bezorgt je een mooi dag voor de foto's en de ideeën Dank je Georges voor onze geweldig dag Om nooit te vergeten
Annoniem
huwelijk 21 september 2017
Als verrassing had ik geregeld dat Georges mijn lief kwam ophalen. Het was een last minute idee. Gelukkig was de datum nog vrij, ik had enkel kort telefonisch en mail contact: Georges je bent een man van je woord! De mustang is een droom auto voor Coen. De warmte, passie en het enthousiasme wat Georges, naast zijn prachtige oldtimer, meebracht op onze dag maakte de perfecte start! Het was heerlijk cruisen voor Coen naar onze trouwlocatie. Hij had zich geen relaxtere start kunnen indenken. Gelukkig was het ook prachtig weer, dus met open dak gereden! Op de locatie hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Daarna konden we ook met elkaar nog een stukje cruisen voordat de ceremonie echt begon. Hoe ontspannen is dat :). George: onwijs bedankt voor de onvergetelijke bijdrage die je hebt geleverd, je bent een prachtig mens. We hopen dat je nog vele anderen op eenzelfde wijze nog gelukkige kunt maken.
Coen en Natasja
huwelijk 8 augustus 2015
via deze site bij george en zijn mustang terecht gekomen. na een telefoontje een afspraak gemaakt om deze mooie mustang te komen bekijken. toen we daar aankwamen stond ie op de oprit en wij vonden de mustang meteen mooi. na een hartelijke kennismaking met george en zn vrouw eve de mustang nader bekeken en horen lopen waren wij dr uit dit gaat m worden. wij zijn op vrijdag 12-10-12 getrouwd op een dag met in het begin regen maar daarna droog en mooi weer en zeker mede door george vriendelijkheid/behulpzaamheid en zijn mooie mustang hebben wij zeer mooie foto's kunnen maken en een onvergetelijke dag gehad met george zijn mustang en motor escorte door het dorp!!
Barbera en Bouwdeijn
huwelijk 10 oktober 2015
23 mei 2013 hebben we het voorrecht gehad te mogen trouwen in de prachtige Mustang van George. De auto is schitterend, maar George zelf maakt er pas echt een feestje van. Kap open, kap dicht (i.v.m. het weer): geen punt! In een prachtig net pak heeft hij samen met zijn mooie oldtimer bijgedragen aan onze prachtige trouwdag. Het aantal stellen dat hij trouwt is beperkt (i.v.m. zijn fulltime baan) maar wij zijn blij dat we een van de gelukkigen waren. Zeker de moeite waard voor iedereen die op zoek is naar oldtimer in superstaat voor een speciale gelegenheid met gezellige chauffeur!:D
Bianca
huwelijk 23 mei 2013